perjantai 9. toukokuuta 2014

Aidan tuhoamistalkoot

Meillä on näköjään menossa aidan tuhoamistalkoot..! Silla puree alempia lautoja ja Urho ylempiä. Tänä aamuna oli mukava yllätys, kun molemmat oli saanut lankkuaidat alas, niin Silla oli mennyt sähköaitojen ali ja Urho yli (!). Ylimmät sähkölangat tosin oli lörähtänyt niin alas, että ne oli varmaan 60cm korkeudella maasta.

Siellä ne molemmat oli syömässä ruohoa ja puita... Kentälläkin oli ilmeisesti pyörähtäneet, sillä siellä näkyi rallittelujälkiä. Onneksi ne osaa (tai ainakin Urho osaa) pysyä tuossa pihapiirissä. Aamulla oli mukava herätys, kun katsoi keittiön ikkunasta ulos, näki kaksi omaa poninpalleroa laiduntamassa pihanurmella... Äkkiä ulos ja hepat kiinni! Otin ensin Sillan, sillä sain sen porkkanapalan avulla kiinni, joten näin ollen Urho tuli irti Sillan perässä, ihan kuin emä ja varsa! Tosin meillä on emä 80cm pienempi, entä varsansa. :D Vein ne talliin karsinoihin, sillä eihän ne tuolla tarhassa pysy.

Näin ollen heti aamun hommaksi tuli pihattotarhan lankkuaitojen korjaaminen sekä sähköaitojen kiristäminen. Menin sitten pienempään tarhaan, jossa lisäsin kolme sähkölankaa lisää, ettei ali tai yli pääsisi millään. Lankkuaitojakin laitoin vielä pari kappaletta, niin johan pysyy! Ehkä... Hain tallista molemmat, talutin ne yhtäaikaa. Kun olin päästänyt Sillan tarhan portilla ja Urho oli vielä narun päässä, niin S tuleekin portista ulos! Äkkiä Urho tarhaan ja Silla kiinni.

Tällä kertaa tämä parivaljakko pysyi tuolla tarhassa!

Ainiin, meinasi unohtua sanoa: Nilla on nyt ylläpidossa Lappeenrannassa asti. Se on siellä hyvissä käsissä ja saa tarpeeksi liikuntaa. Simppa ja Topi muutti Jaanan (Topin omistajan) omaan talliin. Näin ne hevoset vähenee, ja ihan hyvä vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti